<$BlogRSDUrl$>

Monday, November 17, 2003

Sabotage!

Tijdens de repetitie gisteren bleek duidelijk hoezeer de andere kandidaten de overmacht van Les Mystères vrezen. Toen ze hun nummer voor de tweede keer brachten, bleken de boxen kapot te zijn. Waarschijnlijk sabotage. Uiteindelijk werden andere boxen aangesleept en konden Les Mystères hun alternatieve Hinsti Dans brengen: met le Vent de Lowe als Pall Oscar. "Het was een droom voor mij om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Bovendien vind ik dat ik een prachtige Palli heb neergezet" glunderde le Vent. Dj Mel I Sa en Le Feux de Perrie wezen er fijntjes op dat Le Vent tijdens de eerste performance de mist in was gegaan bij het "drop down" drama moment na de pose. Volgens Le Vent zijn dit echter "details".
DJ Mel I Sa herinnerde zich ook waar Les Mystères de Franse (of is het Waalse?) tegenstander van kennen... Ooit verscheen deze heer in Blind Date, alwaar hij zich lyrisch uitliet over vanalles en nog wat, in zingen uitbarstte en een sjaal beloofde te breien voor zijn date. Uiteindelijk mocht hij ook nog mee op reis. We vragen ons af hoe dat avontuur afgelopen is. Misschien zal Alcor het nog eens vragen, als Socialiser van dienst.
Verder willen les Mystères een eventuele woede uitbarsting bij hun fans voorkomen. Het klopt dat "Minn Hinsti dans" quasi overal verkeerd geschreven wordt... helaas is dit niet onze bevoegdheid. Wind u hier niet in op, liefste fans. Tot hun grote schok hebben Les Mystères gisteren ook hetero's ontdekt onder de deelnemers aan het holebi songfestival. We vragen onze fans om verdraagzaamheid (hetero-pro als het ware). Hetero's zijn ook maar mensen, ze hebben immers niet zelf hun hetero-lot gekozen.

ps: Indien iemand Ijslandse vlaggetjes heeft, meenemen die handel!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?