<$BlogRSDUrl$>

Monday, April 07, 2003

PERSBERICHT

Le vent de lowe heeft het moeilijk met de cd the magic kingdom in deze tijden van oorlog. Ze vindt het een eerbetoon aan muizen met een gestalte die eerder past bij een goedkope japanse werkkracht dan bij een echte veldmuis.
Ze roept haar college, le feux de perrie, dan ook op een vergadering te beleggen betreffende de toekomst van Les Mysteres en eventuele nieuwe solopistes. Ook lijkt het haar nogal voorbarig een verzamelCD uit te brengen voor de eerste CD werd uitgebracht, net als de deelname voor Eurosong, die pas in 2004 plaatsvindt.

Justin Timberlake laat alvast weten bedroefd te zijn door het nieuws van de split. In een statement laat hij weten "Le Feu and Le Vent are the greatest thing that's happened in music since the beatles. I'd say they're greater than the Beatles. This is a very sad day for music and for the world." Kofi Anan, momenteel op werkbezoek in Belfast, laat weten les Mysteres te zullen contacteren voor een bemiddelingspoging. Ook Tony Blair is diep bedroefd "I'll give back Bagdad if you decide to stay together".

les Mysteres hebben nog niet gereageerd.

Sunday, April 06, 2003

guildo hat uns lieb

Mijn collega, le feux de perrie, lijkt een beetje van de aardbol verdwenen te zijn.
Misschien komt het door het -voor hem!- dramatische verlies van kindvrouwtje cindy uit idool. De natte dweil, u weet wel. Ik weet dat ik hiermee de toekomst van les mysteres op het spel zet, want le feux is ook fan van de verschrikkelijke chris," kijk es naar mijn spieren en let vooral niet op mijn gezang" morton.
Ik niet. Ik heb namelijk smaak, liefste fans. Ik hou van Natalia (streepje) en ook wel van Tom. En hoop dat die twee de finale mogen spelen. Laat ons eerlijk wezen, Brahim heeft uitstraling, maar kan geen meter zingen. Peter kan redelijk zingen, maar alles klinkt nasaal. Dus moet het van Streepje en Tom afhangen om ons te verblijden met hun kunsten.
Le Vent de Lowe stelt haar veto tegen een samenwerking met cindy en/of chris en zoekt al contact met streepje. Ook voor meer...persoonlijke redenen.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?