<$BlogRSDUrl$>

Thursday, January 01, 2004

NIEUWE AANSLAG!

Het jaar van Les Mystères werd ingezet met alweer een aanslag op leadzanger Le Feux De Perrie.
Toen Les Mystères zich naar het strand van Oostende begaven, tijdens de eerste minuten van deze eerste januari, werd Le Feux slachtoffer van een onverlaat. Een stuk trap (van de zeedijk naar het strand) bleek verdwenen en Le Feux kon zijn evenwicht niet bewaren. Dapper de pijn verbijtend bleef Le Feux de Perrie kijken naar het vuurwerk.
Daarna wandelde/hobbelde Le Feux terug naar de Les Mystères-headquarters alwaar we de getroffen lichaamsdelen (de linkervoet) konden bekijken. BodyGuard Alcor vertrouwde de gezwollen voet niet helemaal en op zijn aandringen begaf Le Feux zich naar de spoedafdeling van het AZ Damiaan. Le Feux bleef zijn stoere zelf, ook in de rolstoel, en entertainde het personeel van de spoedafdeling. Hij poseerde zelfs voor (röntgen)foto's.
Gezien er geen roze gips voor handen was, kon Le Feux de dokter van dienst overtuigen enkel een strak verband rond zijn voet te doen. Gescheurde gewrichtsbanden zijn voor onze Held geen reden voor een gipsverband!
DJ Mel I Sa en Le Vent de Lowe kunnen enkel de moed van hun vriend Le Feux bewonderen. "We waren wel een beetje jaloers op de injectie met Voltaren die Le Feux kreeg", laat le Vent weten. "Een beetje chemicaliën op oudejaarsavond zijn altijd welkom". DJ verzekerde onze correspondent echter dat Les Mystères nog steeds anti-drugs zijn: "Le Vent maakte maar een grapje".
Le Vent de Lowe overweegt ondertussen om 7 jaar geneeskunde te studeren, in de hoop een rol in de Amerikaanse serie ER te kunnen versieren.
Het hele webteam wenst Le Feux veel sterkte en moed toe.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?