<$BlogRSDUrl$>

Saturday, July 05, 2003

First performance!

THE BULLET IS THROUGH THE CHURCH TO SAY IT IN IN FLEMISHSPEAK. jaja, de kogel is door de kerk. Les Mystères des Moustaches featuring DJ Mel I Sa und der blauer Vogel treden voor het eerst exclusief op tijdens het holebisongfestival in Antwerpen in november. Daar brengen ze de Pall Oskar hit "Minn hinsti dans" ofte "mijn laatste dans" ten gehore.
"Het nummer is een ode aan Pall, die ook een persoonlijke vriend is van mij" aldus de Perrie. "Het geeft mij ook een kans om te schitteren in al mijn glorie, in mijn lederen broek en bloot bovenlijf en lekkere piercings en... en.. goh. Alleen moeten we nog audities houden voor de rol van de zetel." (kandidaten kunnen altijd hun cv en motivatie doorsturen naar Les Mysteres). Le Feux de Perrie zei het zelf al, hij zal schitteren. Een bittere pil voor Le Vent die haar kans op leadsinging voorbij zag gaan bij het hevige protest op de keuze van "You May be In love"?
"Nee, natuurlijk niet. Les Mystères zijn een team en daar geef je kansen aan elkaar. Ik had bijzonder graag geschitterd als dikke zwarte diva tijdens "you may be in love", maar le Vent barstte bij het idee alleen al in tranen uit (doch dit op stoere wijze) en ook Dj Mel I Sa zag het niet zo zitten. Der blauer Vogel had zijn deelname ook verbonden aan het feit dat hij Le Feux zou mogen betasten. Dus heb ik mijn persoonlijke plannen voorlopig achteruit geschoven. Mijn kans komt nog wel". Aldus de bijzonder sportieve, knappe, intelligente en charismatische Le Vent de Lowe.
Dj Mel I Sa liet optekenen dat ze opgelucht is dat de eerste keuze voor Minn Hinsti Dans behouden bleef. "het nummer is een ideale kans om Les Mysteres van hun intellectuele -doch geile- kant te laten zien en die mochten we niet laten zitten. Bovendien zag ik het japans gebrabbel in You May Be niet zitten."
You heard it here first fans!
(and second on pigletwildebeest's number one fan blog)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?