<$BlogRSDUrl$>

Wednesday, October 29, 2003

Exclusief: DJ Mel I Sa en le Vent in SlettenStad

Les Mysteres (met uitzondering van DJ Mel I Sa) gingen vandaag winkelen met Bodyguard Alcor. De dames hadden immers nog geen gepaste podiumoutfit. Gewapend met het lijf van Le Vent de Lowe en de maten van DJ Mel I Sa ging het dan ook richting shoppingcenter.
Al onmiddellijk bleek de noodzaak van Bodyguard Alcor toen een oude dame -zonder zich te verontschuldigen- tegen Le Vent de Lowe opbotste. Alcor gaf de dame een ferme uitbrander en onze Helden konden hun weg verderzetten. In een bekende kledingwinkel (hm hm) werden de kortste en sletterigste rokjes uitgekozen die Le Vent plichtsgetrouw en zonder klagen paste. De heren Le Feux de Perrie en Alcor bespraken de resultaten, namen foto's en becommentarieerden Le Vents achterwerk. We hopen u hier binnenkort een fotoverslag* van te kunnen aanbieden.
Toen een rok-keuze gemaakt was, werden nog de verplichte netkousen opgepikt. Nu rest ons enkel nog een extra paar lange zwarte satijnen handschoenen te vinden en Les Mystères zijn klaar voor de strijd!
Le Vent de Lowe moet wel nog leren rechtklauteren op een elegante manier. Iets wat geen sinecure is in een kledingstuk dat amper haar kont bedekt en in laarzen tot aan de knie. Niemand twijfelt er echter aan dat het haar zal lukken. Professionalisme ten top!

* le vent de lowe wijst erop dat het fotoverslag er niet één van haar achterwerk, maar wel van de shoppingtrip zal zijn.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?