<$BlogRSDUrl$>

Friday, May 14, 2004

Op naar de finale!

Zoals verwacht deden Les Mystères het niet bijster goed met hun voorspelling van wie de finale al dan niet zou halen. Le Feux' favorieten deden het het minst goed, hij had er maar 5 juist. Le Vent en Dj Melissa kunnen 6 favorieten terugzien zaterdag.

Le Vent de Lowe heeft niet stilgezeten en heeft niet alleen een exclusief verslag van de halve finale-avond neergepend, maar ook haar bespreking van de liedjes uit de finale.
Alles voor de fans, nietwaar.

Tuesday, May 11, 2004

Les Mysteres kiezen voor

Les Mystères hebben vier landen gemeen, die volgens hen door moeten naar de Halve finale:
- Oekraïne
- Estland
- Servië & Montenegro
- Bosnië & Herzegovina


Le Feux en DJ Mel I Sa hebben verder nog een voorkeur voor Andorra, Albanië en Macedonië.
Le Vent en DJ hebben allebei ook een voorliefde voor Wit-Rusland en Letland. En Le Feux deelt met Le Vent de keuze voor Israël.
DJ is de enige die voor Griekenland kiest. Le Feux kiest als enige voor Zwitserland, Litouwen en Portugal. En Le Vent staat alleen met haar keuze voor Croatië, Nederland en Cyprus.

Zijn Les Mystères representatief voor de Eurovisie-stemmers?
Gaan de vier landen die door hen drie gekozen werden zeker door, en zijn de 5 (Finland, Malta, Monaco, Slovenië en Denemarken) die geen van hen koos, gedoemd?
MAAR hoeveel verandert de act nog aan hun keuze? Kunnen de landen les Mystères nog betoveren met een klerenwissel, met een strip-act of een gewaagde danspas? Alles is nog niet verloren!

DJ Mel I Sa: Estland , Letland , Wit-Rusland, Servië & Montenegro, Oekraïne, Griekenland, Macedonië, Bosnië & Herzegovina, Andorra en Albanië

Le Feux de Perrie: 1. Bosnië & Herzegovina, 2. Servië & Montenegro, 3. Estland, 4. Macedonië, 5. Albanië, 6. Litouwen, 7. Oekraïne, 8. Portugal, 9. Israel, 10. zwitserland

Le Vent de Lowe: Wit-Rusland, Estland, Letland, Oekraïne, Servië & Montenegro, Bosnië & Herzegovina, Israël, Cyprus, Croatië, Nederland.
Halve finale compleet

De dag voor de halve finale heeft Le Vent De Lowe haar heilige taak vervolledigd en de laatste 7 landen aan haar kritisch oordeel onderworpen.

16. Platin - Stay forever (Slovenië)
17. Neiokõsõ - Tii (Estland)
18. Ivan Mikulic - You are the only one (Croatië)
19. Tomas Thordarsson - Shame on you (Denemarken)
20. Zeljko Joksimovic - Lane moje (Servië-Montenegro)
21. Deen - In the disco (Bosnië-Herzegovina)
22. Re-Union - Without you (Nederland)

Hier leest u alles, over ganzen, Olson Brothers, roze pakjes en het belang van de Croatische taal.

Le Vent de Lowe zal morgen een top tien samenstellen met de landen die volgens haar naar de finale moeten (en dus waarschijnlijk gedoemd zijn), en vraagt ook bij haar collega's DJ Mel I Sa en Le Feux de Perrie om een voorlopig oordeel. Vooral de landen die Le Feux de Perrie uitkiest, bekijkt u maar beter goed morgenavond, want die ziet u waarschijnlijk niet meer terug in de finale.
Grapje, Monsieur Le Feux.

Monday, May 10, 2004

Le Vent de Lowe zit niet stil en kwijt zich opnieuw aan haar belangrijke taak om een oordeel te vellen over Xandee's tegenstanders.
Vandaag land 9 tot 15 uit de Halve finale:

9. Märyon - Notre planète (Monaco)
10. Sakis Rouvas - Shake it! (Griekenland)
11. Ruslana - Wild dances (Oekraïne)
12. Linas & Simona - What happened to your love? (Litouwen)
13. Anjeza Shahini - The image of you (Albanië)
14. Lisa Andreas - Stronger every minute (Cyprus)
15. Toše Proeski - Life (Macedonië)

Zoals steeds hier te vinden.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?