<$BlogRSDUrl$>

Friday, November 14, 2003

Zoals beloofd...
De fotoreportage van de voorbereidingen op het holebi eurosongfestival. Exclusief op deze site!












Les Mystères zijn... Le Vent de Lowe (uiterst links)... Le Feux de Perrie en Dj Mel I Sa. Zoals u kunt zien aan hun onversaagde blik in de camera, zijn ze het fotograferen al gewoon. "Het leven als ster houdt vaak niets anders in dan camera's. Je leert ermee leven." aldus DJ Mel I Sa.

Les Mystères worden bijgestaan door hun Chauffeur/cameraman/
bodyguard/maquilleur Alcor. Zoals u kunt zien, een bijzonder stoere verschijning. "Het is belangrijk in mijn job om er stoer, doch ook artistiek uit te zien" laat Alcor weten. "Tenslotte heb ik meerdere functies bij les Mystères en ik moet laten zien dat ik ze allemaal aankan."

Zoals we eerder al lieten weten, zijn les Mystères (behalve DJ Mel I Sa) op strooptocht geweest om de ideale podium outfit samen te stellen. Hoe deze eruit ziet, laten we nog niet weten, dat wordt wachten tot na 30 november. Maar we kunnen alvast een tipje van de sluier lichten. Zo kunt u de overwogen rokjes bewonderen en kan u ook genieten van de boots en het betere benenwerk.





Het grote mysterie blijft nu nog Le Feux' outfit. Wordt deze bewust geheimgehouden? "We hebben beslist om een aantal dingen geheim te houden, gezien de bikkelharde concurrentie (zie ook de aanslag op het leven van hullabaloo, een fan van les Mystères). Zo zullen ook nergens foto's verschijnen van de volledige groep in outfit voor het songfestival heeft plaatsgevonden" antwoordde Le Vent de Lowe. "Het is ook net toevallig dat alle outfits geshowd werden door Le Vent" draagt DJ Mel I Sa haar steentje bij, "gezien Le Feux en ik nog geen gelegenheid gehad hebben om in onze outfit te oefenen."

Tijdens de songfestival repetitie vorige week werden nog beelden gemaakt van de performance Les Mystères. Deze mag u nog voor het festival online verwachten. Alles voor de fans, nietwaar.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?