<$BlogRSDUrl$>

Thursday, November 27, 2003

Le Feux oververmoeid!?

Le Feux de Perrie zit op zijn werk momenteel met eenenvijftig monsters opgescheept. "Het is gewoon onmogelijk om hier nog enig constructief werk te verrichten. Een paar dagen geleden begon mijn collega te klagen over buik- en hoofdpijn na een bezoek aan Antwerpen. Daar werd haar een koffie aangeboden door een man die verdacht veel zong. Sindsdien zijn de symptomen opgekomen en enkel maar verergerd" deelt le Feux ons mee. "Vandaag kwam ze niet opdagen voor het werk. Ze was geveld door het mysterieuze virus. Daardoor zit ik met eenenvijftig kleine draakjes in mijn klas. Er is geen tijd voor mijn motivationele yoga en mijn stretch oefeningen. Ik kan ook niet naar de fitness om mijn look te vervolledigen."
Bronnen bevestigen dat Alcor deze zaak probeert uit te spitten. "Het is niet ondenkbeeldig dat het hier wederom om een onrechtstreekse aanslag op Les Mystères gaat. Door de leden te vermoeien en hun moraal te ondergraven, hopen de andere kandidaten natuurlijk dat ze het er minder goed vanaf zullen brengen."
Ook DJ Mel I Sa en Le Vent de Lowe merken vreemde dingen op. Zo berichtte DJ Mel I Sa erover bespioneerd te worden door een "oudere man" in een "johnnybak". Le Vent de Lowe heeft al dagen last van hoofd - en buikpijn en slapeloosheid. "Mogelijk heeft iemand mijn spa met caffeine vergiftigd, ik weet het niet." Toen ze gisteren ging autorijden werd ze trouwens op de rechterrijstrook (!) voorbijgreden door een Mercedes. "Hij probeerde me van de weg af te rijden" aldus een duidelijk aangeslagen Le Vent, "enkel mijn superieure rijtechniek heeft me van een zekere dood kunnen redden".

Monday, November 24, 2003

Happy Birthday

Les Mystères willen hun bodyguard/ life stylist/ maquilleur/ chauffeur/ Rij instructeur en seksslaafje Alcor een gelukkige verjaardag wensen!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?