<$BlogRSDUrl$>

Saturday, April 26, 2003

update

Les Mysteres zijn momenteel druk bezig met hun boek over tarzan en de holebi's in vlaanderen. (Les Mysteres verwelkomen natuurlijk ook hetero fans in hun midden, laat daar geen misverstand over bestaan, Les Mysteres steunen zelfs het wetsvoorstel dat adoptie door heterokoppels mogelijk zal maken). Het boek neemt momenteel het grootste deel van hun tijd in beslag, vandaar dat de nieuwe single op zich laat wachten.
Les Mysteres zijn ook teleurgesteld in het plotse vertrek van hun mogelijke merchandising-verantwoordelijke Hullabaloo naar Portugal. Wanneer Hulla terugkeert is nog niet duidelijk en Les Mysteres hopen dan ook dat het hier niet om een bijzonder originele zelfmoordactie gaat.
Verder vragen Les mysteres zich af hoelang die Wim nog in Idool gaat zitten, want dat het toch wel eens tijd wordt dat hij eruit vliegt. Le Vent de Lowe vraagt zelfs dat Tom in de plaats van een van de jongens de finale tegen Natalia mag zingen.
Bart Brusseleers, bad egg jurylid, heeft laten weten het voorstel in overweging te nemen. Nina Deman, het airhead, had het te druk met schaapjes tellen om op te letten terwijl de vraag gesteld werd.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?